eur:
404.05
usd:
374.4
bux:
0
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta
Nyitókép: Unsplash.com

Kiengedték az intenzívről a gyermekét autóbalesetben elvesztő színésznőt

Lapértesülés szerint elhagyhatta az intenzív osztályt, s átszállították egy rehabilitációs intézetbe Sallai Nórát.

A Jóban Rosszban színésznője még midig súlyos állapotban van - írja a blikk.hu. Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk Sallai Nóra szeptember végén szenvedett drámai autóbalesetet Alsónémediben. Az ütközéskor vele volt 5 éves gyermeke is, aki a kórházban meghalt.

A színésznő azóta intenzív osztályon feküdt, operációk sorozatát végezték el rajta, és még irányított véradást is szerveztek az élete megmentéséért.

A lap úgy tudja, hogy most átszállították egy Budapest környéki rehabilitációs intézetbe, hogy ott folytassák a kezelését.

Állítólag az orvosok és a család közösen úgy döntött, hogy szállítsák át őt egy másik klinikára, hiszen már más típusú felügyeletre, kezelésre van szüksége, és szerencsére már van annyira stabil állapotban, hogy szállítható. "Már nem altatják mesterségesen, de egyelőre nincs is magánál, ehhez még kell egy kis idő. A szemét viszont egyre gyakrabban nyitja ki, ami jó jel" – tette hozzá az informátor.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
Rusvai Miklós: valószínű, hogy Magyaroszágon is megjelenik a halálos majomvírus-változat

Rusvai Miklós: valószínű, hogy Magyaroszágon is megjelenik a halálos majomvírus-változat

Már Németországban is kimutatták a vírus új változatát, és Rusvai Miklós szerint importált esetek több országban is előfordulhatnak. A virológus arról is beszélt az InfoRádióban, hogy mire kell nagyon figyelniük azoknak, akik üdülni vagy munkavégzés céljából Afrikába utaznak, ahol a megfertőződött betegek 7-8 százaléka életét veszti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
Orosz szeszfőzdét támadott Ukrajna, elesett Hirnik – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Orosz szeszfőzdét támadott Ukrajna, elesett Hirnik – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Oroszország Voronyezsi területén dróntámadás ért egy szeszfőzdét. Ez már a második alkalom, hogy alkoholgyártó létesítményt ér ukrán támadás Oroszországban. A DeepState szerint az orosz erők elfoglalták a Donyeck megyei Hirnik települést, ahol egy 190 méteres tévétorony található, amely egykor ukrán tévéadást sugárzott a Donyeck megyei elszakított területekre. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×