eur:
397.67
usd:
364.47
bux:
72218.86
2024. augusztus 4. vasárnap Dominika, Domonkos
Nyitókép: Pixabay

"A tetkóm ép maradt" - elhagyhatta az intenzívet a lángoló lakásból mélybe zuhanó fiatal lány

Már kiengedték az intenzívről azt a fiatal lányt, aki egy lángoló lakásból az erkélyre menekült, majd onnan zuhant le. Kitti életét egy bokor mentette meg. Amikor kigyulladt a lakás, a lány egyedül volt otthon. Szülei rémülten rohantak hozzá a kórházba.

Július 28-án hajnalban, Székesfehérváron, az Almássy lakótelepen, egy négyemeletes társasházban tűz ütött ki. A ház legfelsőbb emeletén lévő lakásban egy fiatal lány egyedül volt otthon. Kitti a lángok elől csak az erkélyre tudott menekülni.

Próbált az erkély korlátjába kapaszkodni, de az átforrósodott és nem bírta tovább tartani magát. A mélybe zuhant, egy bokorra esett, így életbe maradt, de súlyos sérüléseket szenvedett. A mentők az intenzív osztályra szállították.

A lányt azóta már kiengedték az intenzív osztályról, de további kórházi kezelést igényel, de állítólag meggyógyulhat, azaz nem lesz maradandó károsodása - írta a borsonline.hu.

Címlapról ajánljuk

Nem nagyon reménykedhetünk enyhülésben, egyre durvább hőhullámok jönnek

Egyre hosszabb hőhullámokra és egyre magasabb hőmérsékleti értékekre kell készülnünk a következő évtizedekben – mondta az InfoRádióban a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója. Kovács Erik hozzátette: ha nem következik be kedvező változás a klímapolitikában, 2050-2060 után akár 45-47 fok is lehet nyaranta az Alföldön.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×