eur:
395.35
usd:
368.53
bux:
70336.42
2024. június 25. kedd Vilmos

Állítólag vascsővel verték az alpolgármestert

Lapértesülés szerint vascsővel verték meg a XV. kerület alpolgármesterét az éjjel.

Palocsai Béla, korábbi kerületi Momentum-elnök, önkormányzati képviselő egy vascsővel támadt DK-s és momentumos aktivistákra szombat éjjel – mondták a Szeretlek Magyarországnak a megtámadottak.

Palocsai Béláról azt érdemes tudni, hogy ő volt az egyik olyan polgármester-jelöltként induló politikus, akitől a Tisza párt megvonta a támogatását, mégis szerepeltette a plakátján Magyar Péter pártjának a nevét.

A lap úgy tudja, hogy az szombaton néhány helyi aktivista úgy döntött, hogy ahol lehet, lefújja festékkel a Tisza nevét a plakátokon. Magukkal vittek Matlák Gábort, aki a DK kerületi alpolgármestere.

Matlák szerint Palocsai az egyik utcában észrevette az aktivistákat, elment egy vascsőért, visszatért, és rájuk támadt.

Két momentumos aktivista el tudott menekülni, azonban egy harmadikat és az alpolgármestert bántalmazta, utóbbinak elmondása szerint olyan sérülést okozva, ami még az éjjel kórházi ellátást igényelt.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk

Ferencz Orsolya: relatív űrhajóshiány van a világban

A kiválasztott magyar űrhajósok még itthon készülnek, de hamarosan az Egyesült Államokban folytatódik a kiképzésük, és a közelejövőben véglegesedik a kutatási programjuk is – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 22. 21:50
×
×
×
×