eur:
385.51
usd:
355.09
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Crystal Palace mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. április 14-én.
Nyitókép: Adam Vaughan

Átmenetileg elmarad a Szoboszlai-show

A magyar válogatott szakmai stábjával és a játékosokkal történt egyeztetést követően a Szoboszlai Live Show szervezői az eseményt elhalasztják,

A döntést állítólag az MLSZ-szel, valamint a szövetségi kapitánnyal egyetértésben hozták. Úgy tervezik, hogy csak 2025 nyarán rendezik meg - írja a sportal.hu Szoboszlai Dominik ügynökségének közleményére hivatkozva.

Esterházy Mátyás a szervezők képviseletében úgy fogalmazott, hogy "a legfelelősebb döntést akkor hozzuk meg, ha elnapoljuk az eseményt annak érdekében, hogy az eredeti terveknek megfelelő nívójú produkcióval kedveskedhessünk a szurkolóknak".

A jegytulajdonosok természetesen/automatikusan teljes pénzvisszatérítést kapnak, amelyről a szervezők külön értesítést küldenek a jegyvásárláskor megadott e-mail címükre – tették hozzá a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×