eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Mentőhelikopter elszállítja a szentendrei Szentlászlói úton történt baleset egyik sérültjét 2019. április 27-én. Négy ember megsérült, amikor két autó frontálisan ütközött. A korábbi hírekkel szemben sikerült a legsúlyosabb sérült életét megmenteni, miután a mentőhelikopter személyzete újraélesztette és kórházba szállította a férfit.
Nyitókép: MTI/Cseke Csilla

Dráma Tarnaörsön - kikísérte a vendéget az anya, közben meghalt a féléves nevelt kisfia

Meghalt egy csecsemő Tarnaörsön. Lehet, hogy a tápszertől fulladt meg.

A tarnaörsi házban történt még csütörtökön történt a tragédia. Erről elsőként a heol.hu számolt be. Azt írták, hogy a helyszínére mentőhelikopter is érkezett, a baba életét azonban már nem tudták megmenteni. Úgy tudják, nem történt bántalmazás, a nevelőszülőknél élő kisfiú valószínűleg félrenyelhetett valamit.

Arról már a Tények számol be, hogy pontosan mi történt.

A nevelőszülőkhöz nemrégiben került a fél éves kisfiú, valamint egy 1 és egy 2 éves kisgyerek. A tragédia előtt a nagyobbikhoz ment a gyámja látogatóba, ekkor ette a nevelőanyja a hat hónapos csecsemőt, amikor a gyám elindult haza a nő abbahagyta az etetést, betette a kiságyba a babát, majd kikísérte a vendégét a kapuig. Mire a visszament a házba a gyerek már halott volt.

A most meghalt kisfiút születése után emelték ki a családból, csakúgy mint négy testvérét, akik különböző nevelőszülőknél vannak. Úgy tudjuk, édesanyjuk beteg és nagyon rossz körülmények között voltak a gyerekek.

Ezután került a csecsemő is a tarnaörsi nevelőanyához, aki két saját gyereke mellett még két másik kiemelt gyerekről is gondoskodott. Gondos, nevelőszülő hírében állt.

Ettől függetlenül a haláleset miatt a másik két gyereket is elvette a nevelőszülői hálózat a nőtől.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügyben büntetőeljárást indított, a halál pontos okát a boncolás mondja majd ki.

Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Romokban az oroszok legfontosabb támaszpontja, kritikán alul teljesít az ukrán légvédelem - Háborús híreink szombaton

Romokban az oroszok legfontosabb támaszpontja, kritikán alul teljesít az ukrán légvédelem - Háborús híreink szombaton

Az ukrán vezérkar szerint a folyamatos dróntámadások következtében lényegében használhatatlanná vált az orosz Fekete-tengeri Flotta Krím-félszigeten található támaszpontja. Az orosz Iszkander-M rakéták egy hét alatt harmadszor ütöttek rajta a Mirhorodban található ukrán légibázison. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×