eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Facebook/Novák Katalin

Lemondási ügy - teljes a zűrzavar a közösségi médiában közölt magyarázkodással kapcsolatban

Egy Facebook-oldalon hosszú levél jelent meg, amelyet a kegyelmi ügyben érintett K. Endre fogalmazott volna meg. Felesége azt mondja, hogy kamu a bejegyzés.

A Blikk beszélt a Novák Katalintól kegyelmet kapott férfi feleségével. Ő azt mondta a lapnak, hogy nem a férje írta a posztot.

Nincs közünk semmihez - mondta az asszony, majd közölte, továbbra sem szeretnének nyilatkozni az ügyben és letette a telefont. A levél egyébként igen hosszú és részletes magyarázkodás az ügyről.

A volt bicskei igazgatóhelyettes nevében írt, hamis poszt még a lemondások előtt került fel az internetre, nagyjából szombaton délben.

Frissítés!

A lap később azt közölte, hogy a feleség felhívta őket az előző telefon után. Azt mondta félreértés történt, és mégis férje fogalmazta meg a Facebookon közzétett szöveget, és K. Endrétől származik az a 12 oldalas levél, melyben a férje szemszögéből írják le az eseményeket.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Meglepő fordulat a boltokban: a tarolnak saját márkás termékek

Meglepő fordulat a boltokban: a tarolnak saját márkás termékek

Az elmúlt hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közös, nagymintás felmérést végzett, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az eredmények megszülettek: több mint 10 ezer válaszadó szerint a saját márkás termékek ma már nem csupán olcsóbb alternatívát jelentenek a fogyasztók számára, hanem sok esetben minőségi választást is - írta a Pénzcentrum.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×