eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Nyitókép: Pixabay

"Szó sem lehetett szelfiról" - megszólalt a lezuhant fitneszedző volt párja is

"Még a szelfi szót is utálta" - mondta Kozma Zsuzsa volt társa. Ezzel cáfolta azokat a híreket, hogy a közismert fitneszedző egy felelőtlen fotó miatt zuhant volna a mélybe, és vesztette életét.

A Blikk azt írja, hogy a fitneszedző nem magát fotózta, hanem a napfelkeltét akarta megörökíteni, mielőtt több mint 10 métert zuhant a mélybe Jordániában.

„Zsuzsa levált a csoportról és átmászott egy másik területre. Ott látták, úgy 100-150 méterről, hogy egy sziklán ül. Utána azt is, hogy felállt, kibillen az egyensúlyából és leesik” – mondta a férfi a hozzá eljutott információk alapján.

Korábban a nő fia is azt mondta, hogy édesanyja nem szokott szelfizni, baleset történhetett. Most intézik Kozma Zsuzsa hazaszállíttatását. Gyermekei számára felfoghatatlan, hogy ilyen váratlanul veszítették el édesanyjukat - olvasható az Indexen.

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×