eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Pataky Attila énekes az Edda Művek koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2020. március 7-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

"Mi vagyunk a rock" - különleges vendég érkezett a Karmelitába

Pataky Attilával készített közös képet Orbán Viktor a Karmelitában. A miniszterelnök közösségi oldalán annyit írt: "Mi vagyunk a rock".

Még kedden posztolta ki Orbán Viktor, hogy találkozott Pataky Attilával, az Edda Művek frontemberével a Karmelita kolostorban. Egészen pontosan azt írta: "Pataky Attila a házban! Mi vagyunk a rock" – írja a miniszterelnök posztjában.

Azt már az Index vette észre, hogy a bejegyzés alá Varga Ferenc, Dobrev Klára árnyékkormányának egyik árnyékminisztere is kommentelt. Mint írta, most már érti, hogy tegnap miért alakítottak a Parlamentben űrpolitikai csoportot.

A Budapestkörnyéke.hu pedig arra emlékeztet, hogy mit mondott az zenész korábban a kormányfőről: Én Orbán Viktor-fan vagyok. Orbán Viktor Ukrajnában is békét akar. Nekem van két csodálatos fiam, egy gyönyörű leány­unokám és egy tündéri feleségem. És százaknak, ezreknek és milliárd embernek ugyanígy. Tehát amíg Orbán Viktor békét akar, megyek vele előre”.

Pataky Attila 1951-ben született, idén lesz 72 éves. Zenei pályafutását 1974-ben kezdte. Az Edda akkor már egy létező zenekar volt, de énekesproblémákkal küzdött, ekkor jelentkezett.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×