eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Az M0-ás autóút M1 és M7 közötti szakasza 2013. december 15-én. Az M0 déli szektorához tartozó, eddig a kétpályásításból kimaradt, mintegy három kilométeres szakaszának megépítésére írt ki nyílt közbeszerzést a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. A háromsávúsítást eredetileg a szakasz mellett lévő Tópark (a háttérben) beruházója, a Walker and Williams Group vállalta, de a vegyes ingatlanfejlesztés csődbe ment.
Nyitókép: MTI/Beliczay László

Intenzív osztályon kezelik a prostiuáltak futtatásával vádolt volt tévériportert

Tüdőgyulladással az intenzív osztályon kezelik azt a volt közszsolgálati újságírót, akik szeptember közepén ütöttek el az M0-áson.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk elgázolták az MTVA volt bűnügyi riporterét, szeptember 10-én a reggeli órákban az M0-s körgyűrűn.

A Blikk most arról ír, hogy az egykori riporter az RTL Híradó információi szerint súlyos mellkas sérülésekkel és bordatöréssel került kórházba. Családja tájékoztatása szerint a Kékfény volt újságírója még mindig kórházban van, sérülései szépen javulnak,

időközben azonban tüdőgyulladást kapott, így továbbra is az intenzív osztályon ápolják.

A család úgy tudja, hogy a férfi motorjából kifogyott a benzin, ezért gyalogolt az autóúton.

Az elgázolt riporterrel szemben a baleset után egy héttel később, szeptember 18-án vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség 18 rendbeli bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette, továbbá kábítószer-birtoklás vétsége miatt börtönbüntetés kiszabását kérte rá.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×