eur:
394.97
usd:
365.62
bux:
71629.46
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Szörnyű tűzhalál a családi veszekedés után

Egy középkorú nő leöntötte magát benzinnel, majd felgyújtotta a ruhájázt Dobozon. Ezek után bement a férjével közösen lakott házukba.

A tűzoltók egy embert tudtak élve kihozni az épületből.

Az RTL Híradó beszámolja szerint a házban élő házaspár veszekedett, mielőtt felcsaptak a lángok. Úgy tudni, hogy a férfi próbált segíteni bajba jutott nőn, ami közben még a kezeit is súlyosan megégette, de hiába.

Itt kívül leöntötte magát benzinnel és lépett be a folyosóra, ott meg lángra lobbant pillanatok alatt minden - mesélte a tévének a szomszéd.

A nő ezután a fürdőszobába futhatott, ahol összeesett. Testfelületének csaknem 100 százalékában megégett életveszélyesen, már a helyszínen is életmentő beavatkozásokra volt szükség, állapota stabilizálása után pedig őt és a férfit is kórházba szállították, ahol azonban

a nő életét vesztette.

A rendőrség büntetőeljárást nem indít az ügyben.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×