eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Kombókép Mark Zuckerbergről, a Facebook internetes közösségi portál vezérigazgatójáról Barcelonában 2016. február 21-én (b) és Elon Musk dél-afrikai-amerikai üzletemberről, a Tesla Motors amerikai elektromosjármű-gyártó és a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat vezérigazgatójáról Providence-ben 2017. július 15-én. Miután Zuckerberg bejelentette, hogy a Twitter számára fejleszt versenytársat, az utóbbit birtokló Musk elkezdte Zuckerberget szekálni a közösségi médiában. Az üzengetés odáig fajult, hogy Musk egy ketrecharc meccsre hívta Zuckerberget, aki elfogadta azt. A küzdelemre nagy valószínűséggel Las Vegasban kerül majd sor. Ha megvalósul a világ leggazdagabb embereinek a bunyója, az kétesélyes mérkőzést hozhat, hiszen az 51 éves Musk magasabb súlycsoportban van, míg Zuckerberg 39 éves és komoly múltja van küzdősportok terén.
Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernandez/Stephan Savoia

Mark Zuckerberg ketrecharcosokkal készül Elon Musk ellen

A techvilág két milliárdosa közötti ketrecharc marketingje szintet lépett azzal, hogy Mark Zuckerberg igazi MMA-s nehéz fiúk mellett mutatta meg magát.

A Telex hívja fel a figyelmet arra, hogy Mark Zuckerberg, a Facebook tulajdonos Meta vezérigazgató már Israel Adesanya és Alex Volkanovski MMA harcosokkal készül a sajtóban beharangozott Elon Musk elleni ketrecharcra.

„Mark nem kamu arc, komolyan tolja” – írta a Zuckerberggel való közös edzésről felkészülésről az Instagramon Israel Adesanya MMA-harcos.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Israel Adesanya (@stylebender) által megosztott bejegyzés

Mint ismeretes Elon Musk június végén hívta ki ketrecharcra Mark Zuckerberget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×