eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
ARRESTED AND HANDCUFFED MAN ON THE STREET NEXT TO A CAR. REAR VIEW.
Nyitókép: Rafa Jodar/Getty Images

Letartóztatták az albertirsai családirtót

A férfi szombaton telefonált a rendőrségre azzal, hogy megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg.

A 112 segélyhívóra szombaton délután érkezett a férfi bejelentése. A helyszínre érkező rendőrök egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találták az albertirsai címen.

A 35 éves férfi könnyű sérüléseit kórházban ellátták, majd kihallgatták. A nyomozók azzal gyanúsítják, hogy péntek este megölte 33 éves feleségét és 2,5 éves, közös kislányukat.

A gyanúsított nem tett vallomást.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az őrizetbe vett N. Arnold ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt nyomoz és kezdeményezi letartóztatását - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×