eur:
390.72
usd:
359.87
bux:
73174.1
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencián a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozása.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor születésnapjáról nyilatkozott

Orbán Viktor ugyanis május 31-én lesz 60 éves. A Blikk megkérdezte hogy mit fog csinálni.

A lap azt írja, hogy bár voltak ünnepségre irányuló kezdeményezések, a kormányfő ezt nem szerette volna. Sőt, mint kiderült, még a feleségével és a gyermekeivel sem tud szerdán leülni vacsorázni.

Köszönöm az érdeklődést, a jókívánságokat. Ám ez is csak egy munkanap – mondta Orbán Viktor a Blikknek.

Egy dolog azonban nem maradhat el: mint minden évben ezen a napon, most is meglátogatom majd az édesanyámat.

Május 31-én egyébként Orbán Viktornak hivatalos találkozói lesznek a Karmelita kolostorban, este pedig kimegy a Puskás Arénába, az AS Roma-Sevilla Európa-liga-döntőre, s a helyszínen tárgyal majd az UEFA prominenseivel.

Budapest, 2023. május 30.
Az olasz AS Roma csapatának tagjai a labdarúgó Európa-liga döntője, a spanyol Sevilla - AS Roma mérkőzés előtti napon a budapesti Puskás Arénában 2023. május 30-án.
MTI/Illyés Tibor
Budapest, 2023. május 30. Az olasz AS Roma csapatának tagjai a labdarúgó Európa-liga döntője, a spanyol Sevilla - AS Roma mérkőzés előtti napon a budapesti Puskás Arénában 2023. május 30-án. MTI/Illyés Tibor

Aztán siet haza, mert másnap kora reggel hivatalos külföldi útra indul. A lap ízt írja, hogy feleségével, valamint gyermekeivel és unokáival majd csak a hét végén ünnepel.

Címlapról ajánljuk
Andrásfi Tibor negyedik, Pupp Réka ötödik – összefoglaló a magyarok vasárnapjáról

Andrásfi Tibor negyedik, Pupp Réka ötödik – összefoglaló a magyarok vasárnapjáról

Andrásfi Tibor párbajtőrvívó a negyedik, Pupp Réka cselgáncsozó az ötödik helyen végzett az olimpia második napján. Mind a két csapatunk, a női kézilabda és a férfi vízilabda is egygólos győzelmet aratott. Major Veronika nyolcadikként zárta a légpisztolyos női döntőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×