eur:
390.78
usd:
359.57
bux:
73174.1
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: rendőrség
Nyitókép: rendőrség

Megvan a furgon, amellyel elütötték a 92 éves embert az M0-áson

A jármű már megvan, a benne utazókat még keresik, de már tudják, hányan voltak.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk halálra gázoltak egy idős, romániai férfit az M0-áson vasárnap este. A gázolás után a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A baleset után még 20 percen keresztül haladt a forgalom a baleset helyszínén, akár 40 kocsi is áthajthatott a férfi holttestén - írja az RTL.

A rendőrök május 2-án reggel Diósdon, az Arany János utcában találták meg azt a roncsolódott járművet, amellyel elgázolták a férfit.

Azt írják, hogy a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban. Az összetört kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek és távoztak a helyszínről.

Az érdi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoznak, tovább keresik a sofőrt és két utasát, egyben kérik, ha valaki a balesetről érdemleges információval rendelkezik, esetleg a helyszínen járt/elhaladt, amikor a szerencsétlenség történt, az jelentkezzen a 112-es segélyhívón.

Címlapról ajánljuk
Andrásfi Tibor negyedik, Pupp Réka ötödik – összefoglaló a magyarok vasárnapjáról

Andrásfi Tibor negyedik, Pupp Réka ötödik – összefoglaló a magyarok vasárnapjáról

Andrásfi Tibor párbajtőrvívó a negyedik, Pupp Réka cselgáncsozó az ötödik helyen végzett az olimpia második napján. Mind a két csapatunk, a női kézilabda és a férfi vízilabda is egygólos győzelmet aratott. Major Veronika nyolcadikként zárta a légpisztolyos női döntőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×