eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Varga Judit igazságügy-miniszter és férje, Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezetője
Nyitókép: Forrás: Facebook

"Csak vendégként" - könnyfakasztó szavakkal búcsúzott Varga Judit válófélben lévő férje

Magyar Péter, aki válófélben van Varga Judit minisztertől, megható szavakkal búcsúzott el közös házuktól.

A férfi a közösségi médiában posztolt arról, hogy elbúcsúzott Balatonhenyétől és "a házunktól, amibe anno a teljes lelkemet és szívemet beleépítettem, és ahova mostantól csak vendégként járhatok".

Azt írja: „A háztól és a kerttől, amely a valóra vált gyermekkori álom és egyben a földi mennyország volt számomra, ahol jó volt mámorosan lefeküdni és ébredni”. Majd hosszasan felidézte azt a sok kedves emléket, amelyet az otthonuk jelentett számára, lépésről lépésre végigment a ház egyes részein, amin saját maguk dolgoztak - vette észre az elsők között a Blikk.

Bejegyzésében kiemelte, hogy a fiain kívül erre a házra a legbüszkébb a világon: "egy búcsú mindig nehéz dolog, de szinte feldolgozhatatlan, ha egy olyan helytől kell elválnod, amire a fiaidon kívül a legbüszkébb vagy a világon".

Frissítés: a bejegyezés azóta elérhetetlenné vált.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×