eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én, miután a bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított előzetes letartóztatását.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Két szirénázó mentőautó érkezett Galambos Lajoshoz

Egy bulvárlap olvasója figyelte meg az eseményeket. A zenész még mindig nem kezdte meg börtönbüntetését.

A Blikk információi szerint szerda délután mentőautó vitte kórházba Boldogasszonypusztáról Galambos Lajost, a lap az ügyvédjét érte el telefonon, miután egy olvasóriporter a közelben látta, hogy mi történt, két szirénázó kocsi is érkezett.

"Galambos Lajos rosszul lett az otthonában. Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá. Ki is vonult a házukhoz az OMSZ egyik esetkocsija, majd nem sokkal később egy másik is érkezett. Pontosan nem tudom, miért, csak annyit, hogy orvosszakmai oka volt a másik autó kihívásának: az első autó nem rendelkezett vagy kellő felszereltséggel vagy megfelelő személyzettel" - újságolta az ügyvéd, aki szintén nem tudja elérni a zenészt.

Ismert, a mulatós zenésznek közüzemi lopás miatt már meg kellett volna kezdenie 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, erre azonban egészségügyi okokból nem került sor, a zenésznek értesülések szerint fulladásos rohamai vannak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×