eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc
Nyitókép: The Good Brigade/Getty Images

Már megint a Marty McFly szüleinek fotójával bolondítják az internet népét

2020 után újra támad a Facebook-vicc.

„Kérlek segítsetek! Ma a Lidl parkolóban találtam ezt a fotót, aminek a hátoldalán az állt, hogy »Anya és Apa, 1955«. Szerintem igazi kincs lehet a tulajdonosának! Találjuk meg közösen és segítsetek egy megosztással! Köszi”.

Ez az egyik szövegváltozata annak a Facebook-posztnak, ami futótűzként kezdett terjedni a napokban, az alábbi fotónak a társaságában:

A legtöbb olvasó nyilván már rájött, hogy a képen nem egy random fiatal pár látható a múltból, hanem a Vissza a jövőbe című 1985-ös amerikai film két színésze, Crispin Glover és Lea Thompson, akik Marty McFly szüleit játszották.

A posztról beszámoltó 444.hu megjegyzi, az egészben az a legmeglepőbb, hogy a mém egyszer már végigsöpört 2020-ban az interneten, de valamiért most ismét „feltámadt”.

Emlékeztetnek továbbá, hogy a leginkább az idős vagy másnaposságuk miatt figyelmetlen netezők szívatására használt vicc szülőatyja egy Ariel Plavnik nevű, akkoriban 43 éves, a turistaiparban dolgozó izraeli férfi, aki saját bevallása szerint csak az online ismerőseit akarta elszórakoztatni a rövid szöveggel és a fotóval, amit saját kezűleg öregített meg. A privát vicc mémmé válását ő maga is annak tulajdonította, hogy miután Izraelben történelmi okokból nagy hagyománya van az eltűnt rokonok felkutatásának és a családtörténetnek, a helyi netezők lelkesen osztották meg a bejegyzést.

Aztán már szerte a világon tömegek nyomták a megosztás gombot…

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×