eur:
395.45
usd:
365.45
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár
Nyitókép: Police.hu

Durva karambol Budapesten, az egyik autó vezetője elmenekült a helyszínről

Két autó ütközött össze Újpesten, az egyik sofőr utasával együtt elmenekült a helyszínről, de elfogták őket a rendőrök. Egy kisgyermek is van a négy sérült között.

Közlekedési baleset történt március 27-én 15 óra 13 perc körül Budapesten, a IV. kerület Óceánárok utca és a Külső Szilágyi út kereszteződésében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy BMW és egy VW Golf ütközött össze. A BMW sofőrje és utasa az ütközés után elment a helyszínről, de őket a járőrök a Galopp utcában elfogták.

A 29 éves gépkocsivezetőnél az alkoholszonda ittasságot jelzett és kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett, ezért a rendőrök előállították.

A balesetben négyen sérültek meg, köztük a BMW utasa, egy nő és a másik kocsiban utazó hároméves kislány.

A BMW sofőrjét segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként, a továbbiakban a baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya vizsgálja.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedésre van kilátás. Ma azonban nagyon fontos piacmozgató események lesznek, az eurózóna inflációja után érkezik az ADP munkaerőpiaci adata az USA-ból, emellett lakáspiaci adatok is jönnek. A nap (és a hét) fénypontja viszont a Fed esti kamatdöntése lesz, majd Jerome Powell ezt követő sajtótájékoztatója.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×