eur:
393.73
usd:
364.49
bux:
71934.49
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Museo Antonio Canova

Megrongált egy 200 éves szobrot egy turista

Ráült, csak hogy partnere készíthessen róla egy jó fotót. Aztán megpróbált lelécelni.

Possagnóban található Museo Antonio Canovában egy osztrák férfi ráült a neoklasszikus stílusban alkotó olasz szobrász, Antonio Canova egy művére, hogy a partnere tréfás fotót készíthessen róla, de ezzel letörte a 200 éves szoboralak lábujjait - írja az Artnet alapján az Index. Az alkotás a Napoleon testvérét, Pauline Bonapartét ábrázoló szobor viasz mintája. (A márványszobor a római Galleria Borghesében található.)

A férfi először tagadta tettét, de a biztonsági kamera felvételén látszik, hogy miután feláll, visszanéz, észrevesz valamit a szobron, meg is érinti azt, és aztán lazaságot tettetve továbbsétál. A férfi végül bocsánatot kért egy nyílt levélben, felelőtlennek nevezve, amit csinált.

Íme a videó és a letört lábujj:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, hullanak Kijev legjobb páncélosai - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, hullanak Kijev legjobb páncélosai - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×