eur:
394.19
usd:
363.88
bux:
71150.53
2024. július 8. hétfő Ellák
Fonyó Gergely rendező (b) és a Gondnok szerepét alakító Szilágyi István beszélget  a Gézengúzok című, a Duna TV és Next Station Production által készülő új 11 részes ifjúsági tévéfilmsorozat forgatásán Budapesten, a XI. kerületi Mezőkövesd utcában. A sorozat egy középiskola hétköznapjait mutatja be. A diákok között Barátok közt-szereplők és korábbi Megasztár-döntősök is feltűnnek, a negyedik széria győztese, Király Viktor pedig tanárt alakít.
Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Átszállították a börtönbe Szilágyi István fiát

Korábban már több hónapot töltött a Venyige utca intézetben.

Az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetből (IMEI) a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Venyige utcai részlegébe szállították Sz. Pétert, aki a gyanú szerint május elején közös otthonukban végzett édesapjával, Szilágyi István színésszel.

A 49 éves férfi közel három hónapot töltött az intézetben. Szeptemberig, ameddig tart a letartóztatása, biztosan a fogházban marad.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Blikknek elmondta a Fővárosi Főügyészség indítványozta, hogy a bíróság szüntesse meg Sz. Péter IMEI-ben való kezelését, hogy a férfi mostantól bv-intézetben tölthesse a letartóztatást. A bíróság elfogadta az indítványt, így a férfit áthelyezték a fegyintézetbe.

A lap a család egyik barátjától úgy tudja, Pétert nem viselte meg, hogy átszállították a Venyige utcai börtönbe, ahol korábban több mint hét hónapig raboskodott, akkor is apja bántalmazása miatt. Így nem kell gyógyszeresen kezelni őt, ráadásul a börtönben ismerhet pár őrt is.

Címlapról ajánljuk
Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Alapító bejelentések
Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.

Jön a háborúellenes akcióterv, változik a Babaváró támogatás

A múlt heti két kormányülés döntéseiről tájékoztatott hétfőn Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Szó volt a miniszterelnök váratlan külföldi látogatásairól, a bejelentett védelmi akciótervről és a különadókról, de a benzinárról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×