eur:
394.42
usd:
365.25
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A Budapest Boráros tér és Csepel között közlekedő Hév szerelvény halad át a II. Rákóczi Ferenc úti fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Újabb drámai részletek a HÉV elé ugró taxis ügyében

A HÉV-vezető hamarosan visszatérhet dolgozni.

Múlt héten ugrott a HÉV elé egy taxis a Soroksári úton. A 63 éves férfi ütközött egy motorossal, és azt hitte, az belehalt a balesetbe, ezután döntött úgy, hogy véget vet saját életének. A motorosról kiderült, könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Bors a HÉV vezetőjétől próbált többet megtudni a tragédiáról. A férfi azt mondta, nem nyilatkozhat, de az egyik közeli barátja révén kiderült, hogyan emlékszik vissza a történtekre.

A taxis férfi a járda szélén állt, amikor a HÉV közeledett. A HÉV vezetője azt hitte, hogy csak át akar kelni a síneken, miután elhalad a jármű, de váratlanul az utolsó pillanatban egy furcsa mozdulattal belépett elé.

A pálya azon szakaszán a HÉV 40 kilométeres sebességgel közlekedhet, és ezt a vezető ki is használta. A jármű féktávja 300 méter, vagyis a taxisnak esélye sem volt a túlélésre.

„Nem volt ideje azzal foglalkozni, hogy ő mit érez, mennyire viseli meg a szituáció, a feladatát végezte pontosan még abban a helyzetben is.

Így fegyelmezetten tájékoztatta a diszpécsert a történtekről, leszállította az utasokat, majd a protokoll szerint leszállt és megnézte, hogy életben van-e a férfi” – mondta az ismerős.

A HÉV-vezetőnek meg sem fordult a fejében, hogy a taxis mire készül, elmondások szerint nem látszott rajta semmi furcsa.

A férfi érzi magát olyannyira erősnek lelkileg, hogy nem élt a felkínált pszichológiai kezelés lehetőségével, és amint lehet, visszatér dolgozni.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×