eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Pexels

A színészek mentették meg egy néző életét Budapesten

Nem fértek hozzá a mentők a cukorbetegsége miatt életveszélybe került fiúhoz, a színészek azonnal beavatkoztak.

Cukorbeteg fiúnak lett szüksége hirtelen férfisegítsége szombat este egy színházi előadáson, a közelben lévő színpad férfi színészei ugrottak oda - írja a Bors. A Mozsár Műhely Pucér fiúk című darab bemutatója volt, ennek kezdete után lett rosszul a fiú - azonnal életveszélybe kerülve.

Az ügyelő azonnal villanyt kapcsolt, az előadás megállt, rögtön ott termett egy orvos, aki nézőként volt jelen, a mentők viszont nem fértek oda a szűk lépcsőn keresztül a bajba jutott nézőhöz, ezért kézben kellett levinni a fiút. A mentők segélykiáltására csak két színész pattant oda - félmeztelenül, Simon Kornél és Márfi Márk.

Ezt követően folytatódott az előadás. A rendező arról beszélt a lapnak, szomorú, hogy a nézőtéren egyetlen férfi sem akadt, aki segített volna levinni az emeletről a fiút.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Tízből négy uniós munkavállalót közvetlenül érint majd a zöld átállás

Tízből négy uniós munkavállalót közvetlenül érint majd a zöld átállás

A munkavállalók közel 40%-a az EU-ban jelenleg olyan szakmában dolgozik, amelyre a gazdaság zöld átállása közvetlen hatással lesz – derül ki az Eurofound elemzéséből. A szociális, foglalkoztatási és munkaügyi kérdésekkel foglalkozó uniós szervezet jelentése szerint majdnem minden tizedik jelenlegi munkavállalóról mondható el, hogy a zöld átállás hatására olyannyira fokozatosan átalakul a szakmája, hogy azzal egy új foglalkozás jön létre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×