eur:
393.7
usd:
365.99
bux:
71832.85
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
London, 2015. október 22.Daniel Craig brit színész a legújabb James Bond-film, a 007 Spectre - A Fantom visszatér bemutatója alkalmából tartott fotózáson Londonban 2015. október 22-én. A 24. Bond-filmet 2015. október 26-án mutatják be a brit fővárosban. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A James Bond-film is alulmaradt a koronavírussal szemben

Az MGM, a Universal és a Bond-producerek bejelentették, hogy a 007 Nincs idő meghalni áprilisi bemutatását 2020 novemberéig elhalasztják.

A Player szúrta ki a Hollywood Reporter cikkét, amely szerint a csúszás indoka a koronavírus, ami nagyjából 5 milliárd dollár veszteséget okozhat idén a filmiparnak.

Kínában már bezártak a filmszínházak, és ugyanez történik Dél-Korea és Olaszország érintett részein, ahogy szakértők szerint ezt Japán is hamarosan meg fogja lépni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Vasárnap zajlottak a nemzetgyűlési választások Franciaországban, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően a Marine Le Pen nevével fémjelzett Nemzeti Tömörülés (RN) szerezte a legtöbb szavazatot. Az eredmények egyben azt is jelentik, hogy a szélsőjobboldali formáció előretörése átalakíthatja az Ukrajnával kapcsolatos párizsi politikát is. Az RN vezető politikusai korábban több alkalommal is azt mondták, hogy nem fogják megengedni, hogy francia katonák menjenek a kelet-európai országba. Az orosz alakulatok megkezdték a Horvlivkától nyugatra fekvő település, Nju-Jork ostromát. A városra elkezdték szórni a hatalmas pusztítást végző FAB-3000-es bombákat is. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×