eur:
395.06
usd:
367.72
bux:
71616.17
2024. július 2. kedd Ottó
Lesi László Csaba, művésznevén L.L. Junior énekes, dalszerző szórakoztatja a közönséget az Összefogás koncerten a Papp László Budapest Sportarénában. Győrben és Budapesten is egyszerre próbálnak meg zenészek pénzt gyűjteni az államadósság csökkentésére. A koncert nonprofit alapon jön létre,  a koncerttermeket, a koncertek hangosításához és világításához szükséges technológiát is támogatásként kapják a szervezők. A fellépő előadók nem kérnek tiszteletdíjat, ezzel járulnak hozzá az adománygyűjtéshez. A közönség a 2012 forintba kerülő jegyek megvásárlásával segít, a jegybevétel - a technikai költségek levonása után - az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Így ért véget L. L. Junior és volt párja fél éve tartó harca

Kisebbik fiuk tavaly augusztusi tragikus halála óta most először kezd minden elcsendesülni. a pár körül.

Az egykori sztárpár a csepeli törvényszéken járt, hogy gyermekük, Lacika közös nevelésének részleteit végleg tisztázza, és hogy a korábbi megegyezésükből hivatalos határozat szülessen - írja a Bors.

Precízen, pontosan, óráról órára át kellett beszélni a gyerek­átadást, ugyanis mindent szabályozni kell. Mindent egyezségbe foglaltunk: hogy legyenek majd az iskolai szünetek, karácsonyok - mondta a Borsnak dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász. Utóbbinál például az a megoldás, hogy páros évben az egyik szülőnél, páratlanban a másiknál lesz a gyermek, és persze maradt az egyhetes váltás. Lacika egy hétig az édesanyjával, egy hétig az édesapjával van. A bíróság is jóváhagyta a megállapodást, és a szülők egyetértésben és szeretetben nevelhetik közösen a gyermeket - idézi az ügyvédet a lap.

Mint arról az Infostart beszámolt, az énekes kisebbik gyermekét tavaly augusztusban gázolta halálra egy autós Zuglóban, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Sziget: a magyarok vásároltak legnagyobb arányban Early Bird bérleteket

Sziget: a magyarok vásároltak legnagyobb arányban Early Bird bérleteket

Hat hét múlva, 2024. augusztus 7-én, szerdán startol el az idei Sziget, és augusztus 12-én, hétfőn ér véget a bulisorozat a Hajógyári-szigeten. Az elővételes hetijegyek jelenleg 142 900 forintért kaphatók, és a szervezők ígérete szerint az italokat, ételeket jórészt a tavalyi áron lehet majd megvásárolni. A pandémia miatt tartott kétéves kényszerszünet után a fesztivál sok szempontból megújult: a szervezőknek idén kiemelt célja, hogy alacsonyan tartsák az árakat. Így, ha a minimálbérhez viszonyítunk, arányaiban akkora kiadást jelenthet 2024-ben a Szigeten bulizni, mint 2008-2010 környékén – számolta ki a Pénzcentrum.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×