eur:
394.83
usd:
367.49
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Vajna Tímea, a szépségverseny tulajdonos-producere a Miss Universe Hungary döntőjének közvetítése előtt a TV2 stúdiójában 2016. november 20-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Amerikába költözik Vajna Tímea, új tervei vannak

Hiába örökölt szép vagyont, úgy tűnik, amíg nem amerikai állampolgár, nem tudja élvezni Andy Vajna javait az özvegye.

A januárban elhunyt Andy Vajna özvegyének végrendeletét nem mutatták be a hagyatéki eljárás során, így az egyedüli örökös az özvegye lett. A magyarországi hagyatéki eljárás után még bonyolult és hosszadalmas procedúra vár Vajna Tímeára, ugyanis a "pénz egy trustban, vagyis egy bizalmi vagyonkezelői alapban van, aminek most csak haszonélvezője, nem a vagyongazdálkodója. Hogy azzá váljon, amerikai állampolgárnak kell lennie" - mondta a Blikknek egyik barátnője. Ahhoz, hogy megillessék a jogok, jövőre csupán 30 napot tölthet az USA-n kívül.

A forrás arról is beszélt, hogy az özvegy már készül a költözésre, felszámolja magyarországi dolgait. Szeretne Amerikában házat venni, a filmes szakmában dolgozni és valamilyen vállalkozáson töri a fejét.

Nem könnyű azonban a helyzet, ugyanis Andy Vajna vagyona főleg cégekben áll, amik addig érnek valamit, amíg működnek és hasznot hoznak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×