eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Rendőr áll a lezárt III. kerületi Ladik utcában, ahol egy nő holttestét találták meg 2019. szeptember 28-án. A nő feltehetően bűncselekmény áldozata lett.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Megrázó részletek az óbudai gyilkosságról

Szinte sokkolta a kertészt az áldozat holtteste. A nőre szombaton találtak rá egy romos épületben.

Szombat délután egy női holttestet talált a III. kerületi Ladik utca egyik elhagyatott családi házában egy kertész. Értesítette a tulajdonost, ő pedig a rendőrséget. A nőn bántalmazás nyomai voltak. Másnap kiderült, a Budapesti Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Szinte sokkot kapott a kertész, aki megtalálta a nőt. A férfi nem akar beszélni a megrázó percekről, kollégájának is csak annyit árult el, hogy rosszul lett, amikor meglátta a lemeztelenített holttestet. – tudta meg a Blikk. A portál úgy értesült, hogy az azonosítást nehezíti, hogy a tettes szétroncsolta a nő arcát.

Az épület, ahol a nőt az első emeleten megtalálták, hosszú ideje lakatlan. Egy férfi, aki az utcában szokta sétáltatni a kutyáját, elmondta: csövesek és drogosok tanyája az egykor gyönyörű épület. "Éjjel-nappal nagy volt a mozgás, miután kifeszítették a kerítést, szörnyű kinézetű embereket látok bemenni a telekre" - árulta el.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Tovább gyorsíthatja az ingatlanok drágulását az a kormányzati bejelentés, amely szerint jövőre az önkéntes nyugdíjmegtakarításokat adómentesen lakáscélra lehet fordítani. A becslések szerint ez a lehetőség 300 milliárd forint extraforrást hozhat a lakáspiacra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×