eur:
393.07
usd:
363.27
bux:
0
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Holttestet találtak egy tóban

Egy arra járó lakos jelentette be szombaton, hogy holttestet talált az oroszlányi Malom-tóban.

Gányai Balázs, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a kemma.hu-nak elmondta: az 59 éves oroszlányi férfi holttestét az Oroszlányi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai emelték ki a tóból.

A mentősök és a rendőrök mentek ki a helyszínre, ahol az ügyeletes orvos megállapította, hogy az idegenkezűség kizárható. A rendőrség a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×