eur:
395.09
usd:
367.24
bux:
71541.5
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Hónapok óta köröznek egy budapesti focistát

Elfogatóparancsot adtak ki egy több hazai focicsapatban, budapesti és Pest megyei klubokban is megfordult labdarúgó ellen pénzmosás gyanúja miatt.

Aigbekaen Oti Dickson Nigériában, Benin Cityben született, 28 éves múlt, és 2018 októbere óta szerepel a rendőrség körözési oldalán.

A férfi az elmúlt évtizedben egyebek mellett tolyan csapatokban fordult meg, mint a Vecsési FC, vagy a IX. kerületi Internationale CDFSE. Utoljára a 2017-18-as szezonban játszott. Nyolc éves magyar labdarúgói ténykedése alatt 15 gólt rúgott különböző csapatokban - írta a Blikk az MLSZ adatbankja alapján.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

A hét korábbi részéhez képest tegnap határozott emelkedést láttunk az amerikai piacon, az S&P 500 és a Nasdaq is új csúcsot állított be, részben a Teslának is köszönhetően, hiszen az elektromosautó-gyártó papírjai több mint 10 százalékot emelkedtek, miután a vártnál jobb értékesítési számokat közölt a cég a második negyedévről. Ezek után az ázsiai piacokon is jó hangulat uralkodott annak ellenére, hogy vegyes BMI adatok érkeztek az országból, és a globálisan jó hangulat úgy tűnik, hogy Európában is kitart ma, hiszen emelkedés látszik a régió részvénypiacain.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×