eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba

Öngyilkos lett a börtönben a magyar énekesnő zaklatója

Börtönében kísérelt meg öngyilkosságot Pásztor Anna énekesnő elítélt zaklatója, akit ebben előbb megakadályoztak, ám kórházba szállítása után életét vesztette.

A büntetés-végrehajtási őröknek sikerült közbeavatkozniuk, így a férfit kórházba szállították - értesült a Blikk, ám a BVOP kisvártatva közölte, a férfi kórházba szállítása után meghalt.

A férfi hónapokon keresztül zaklatta egy közösségi oldalon az énekesnőt, majd tavaly augusztusban késsel felfegyverkezve ment az Anna and the Barbies koncertjére.

Letartóztatása után, a tárgyaláson Jozef. P. bocsánatot kért a zenésztől. A bíróság módosította ellene a vádakat: úgy döntöttek, hogy változtatni kell a vád minősítésén. Amiatt, hogy a férfinál kés volt – továbbá a korábbi üzenetei tartalmát is figyelembe véve –, a bíróság szerint a férfi Pásztor Anna életére akart törni. Ezért a bíróság szerint emberölés előkészületére kell módosít a vádat a zaklatás helyett, az ügyet pedig egy másik bíróság tárgyalja majd.

A vádlott megdöbbent, láthatóan összezuhant, de megértette, amit a bíróságon közöltek vele.

(Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is.)

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×