eur:
393.17
usd:
352.2
bux:
73119.59
2024. szeptember 21. szombat Máté, Mirella

Meghalt két férfi, akik Facebookon közvetítették gyorshajtásukat

Autóbalesetben életét vesztette Nagy-Britanniában két romániai fiatal. Száguldásukat élőben közvetítették Facebookon, a sofőr ivott is vezetés közben - írja a Maszol.ro.

A szerencsétlenség még kedden hajnalban történt egy autópályán, Cheshire közelében. Az autóban egy galaci és egy nagyváradi fiatal ült, az előbbi vezetett. Az autó egy másik gépkocsinak ütközött. A sofőr a helyszínen életét vesztette, nagyváradi fiatal kedd este egy kórházban halt bele a sérüléseibe - közölte a portál.

Az anyósülésen utazó 31 éves Sebastian Covăşdan élő közvetítést indított a Facebookon a vezetés közben. A felvétel szerint az autóban hangosan szólt a zene, csúnya szavak is elhangzanak, és a két férfi iszik is közben. Egy adott pillanatban Covăşdan arra kéri a társát, hogy ne hajtson olyan gyorsan.

Címlapról ajánljuk

Gigantikus buzgár Békásmegyeren - figyelmeztet az FCSM

Nem szabad elvinni a homokzsákokat az ideiglenes gátakról, még akkor sem, ha már elvonult az ár - figyelmeztet a Fővárosi Csatornázási Művek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.23. hétfő, 18:00
Hankó Balázs
kultúráért és innovációért felelős miniszter
Lefordultak az európai tőzsdék, a magyar piac erős volt pénteken

Lefordultak az európai tőzsdék, a magyar piac erős volt pénteken

Csütörtökön még nagyot emelkedtek az európai részvénypiacok, történelmi csúcsra emelkedett a német tőzsde, pénteken viszont lefordulás jött, főként az autóipari részvények árfolyama esett nagyot, miután profitfigyelmeztetést adott ki a Mercedes-Benz. Az európai hangulatromlást az amerikai tőzsdék is lekövették, mérsékelt eséssel indult a pénteki kereskedés, nap végére azonban a csütörtöki záróérték közelébe értek a vezető amerikai részvényindexek..

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×