eur:
395.06
usd:
367.89
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Fordulat a zaklatási botrányban

Peren kívüli egyezséget kötött a közelmúltban egy fiatal színésszel Asia Argento olasz színésznő, a szexuális zaklatások ellen fellépő MeToo-mozgalom egyik legismertebb aktivistája, miután a férfi azzal vádolta meg, hogy 17 éves korában szexuálisan zaklatta őt.

A 42 éves Argento a megállapodás szerint idén 380 ezer dollárt (108 millió forintot) fizetett ki a ma már 22 éves Jimmy Bennettnek. A színész és rockzenész a jogi dokumentumok szerint azt követően határozta el, hogy jogi panaszt nyújt be Argento ellen, hogy a színésznő tavaly októberben nyilvánosságra hozta, Harvey Weinstein filmmogul megerőszakolta őt - írta a The New York Times.

Argento és Bennett 2004-ben szerepeltek együtt A szív csalfa vágyai című filmben, amelynek rendezője is Argento volt. Bennett közölte, hogy 17 éves korában, 2013-ban került sor szexuális együttlétükre egy kaliforniai hotelben.

A The New York Timeshoz e-mailben juttatták el az ügy jogi anyagait, és azok hitelességét a lap számára az ügyet ismerő személyek megerősítették.

Argento és Bennett egyelőre nem kommentálta a Times cikkét.

Migliaia di donne combattono ogni giorno contro il tumore al seno. Tu puoi aiutare queste donne sostenendo la ricerca acquistando la Pink Boobs T-Shirt e aiutando i ricercatori che hanno deciso di dedicare la propria vita allo studio e alla cura del tumore al seno. Per tutto il periodo estivo sarà possibile acquistare la Pink Boobs T-Shirt e donare così l'intero ricavato a sostegno di medici e ricercatori di altissimo profilo. GLIMMED si impegna a sostenere la Fondazione Umberto Veronesi e la ricerca scientifica italiana d'eccellenza, sensibilizzando altresì le giovani donne sull'importanza della prevenzione contro il tumore al seno @glimmedshop @kikkins7 @stefaniasciortino @xfactoritalia

asiaargento (@asiaargento) által megosztott bejegyzés,

Harvey Weinstein ellen, akit több mint 70 nő vádolt meg szexuális zaklatással, erőszakkal a botrány kirobbanása óta, a New York-i ügyészség három nő sérelmére elkövetett szexuális ragadozóként elkövetett erőszak, szexuális zaklatás, erőszakos nemi közösülés, szexuális bántalmazás miatt már vádat emelt. A 66 éves filmproducer május 25-én feladta magát a New Yorki rendőrségen. Egymillió dollár óvadék ellenében szabadon engedték, de elektronikus nyomkövetőt kell viselnie, és nem hagyhatja el New York és Connecticut államot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Járatkésés esetén fizet a biztosító? Vigyázz, van egy csavar a történetben

Járatkésés esetén fizet a biztosító? Vigyázz, van egy csavar a történetben

Felpörgött a nyaralási szezon, ez jól látszik az utasbiztosításokon is - közölte saját adatai alapján a Netrisk. Júniusban az utasbiztosítások átlagdíja 11 800 forint volt. A legtöbben olaszországi és horvátországi utazásra kötöttek biztosítást, de az idén látszik a foci-Eb hatása is. 2024-ben a tavalyihoz képest előretörtek a repülős utak, itt pedig az akár 10-20 órás járatkésések miatt még nagyobb szerepet kapnak a jól megválasztott utasbiztosítások. A kártérítéshez azonban fontos, hogy a biztosítás az indulástól egészen a hazaérkezésig tartson, és az sem mindegy, hány órás késés esetén térít az adott társaság, ezért érdemes összehasonlítani az elérhető ajánlatokat - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×