eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Rio de Janeiro, 2016. augusztus 9.Shane Tusup, Hosszú Katinka edzője és férje örül, miután a magyar úszónő megnyerte a riói olimpia 100 méteres hátúszásának döntőjét a Rio de Janeiró-i olimpia Uszodában 2016. augusztus 8-án. (MTI/EPA/Dave Hunt)
Nyitókép: MTI/EPA/Dave Hunt

Hosszú Katinkáék szakításának újabb durva következménye

Shane Tusup komoly döntést hozott: mindent eldob magától, ami megromlott házasságára emlékezteti.

Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága tavaly ősszel romlott meg, majd a pár kibékült, de kiderült, ez csak ideiglenes: tavasszal bejelentették, hogy nem tudták rendezni problémáikat, ezért szétválnak útjaik, az életben és a sportban is.

A Blikk a Hot! magazin alapján arról ír, a pár közös barátja elárulta, hogy az utóbbi időben folyamatosan csak veszekedtek, és hiába próbálták, nem tudták higgadtan megbeszélni a nézeteltéréseiket.

„Úgy tudom, Shane hamarosan még azoktól a tetoválásaitól is megválik, amelyeket Katinka miatt varratott magára. Olyan szimbólumok ezek, amelyek a felesége sporteredményeihez köthetők. Ez egy hosszadalmas lézeres eljárással lehetséges, ami elég költséges is. Mindent eldob magától, ami megromlott házasságára emlékezteti” – mondta az ismerős.

Hosszú Katinka közben már új edzővel, Petrov Árpáddal készül.

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×