eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Eltűnt Kiss László

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság a férfi felkutatása érdekében a lakosság segítségét kéri.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság körözési eljárás folytat Kiss László tiszavasvári lakos eltűnése ügyében. A 49 éves férfit családtagjai 2016. szeptember 24-e óta nem látták és nem tudtak vele kapcsolatba lépni. A férfi életjelet azóta nem adott magáról, jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen.

Az eljárás adatai szerint a férfi életvitelszerűen évek óta nem tartózkodott tiszavasvári lakcímén, az ország különböző városaiban, Budapesten, Székesfehérváron, valamint külföldön is dolgozott. Hozzátartozóival ideiglenes szálláshelyeinek, munkahelyeinek címet nem közölte, telefonon tartott velük kapcsolatot.

Az eltűnt férfi felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az jelentkezzen a Tiszavasvári Rendőrkapitányságon személyesen, vagy telefonon a 42/524-600- as telefonszámon. Bejelentést tehetnek a 107-es, illetve 112-es központi segélyhívószámokon, valamint a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is!

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×