eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba

Lelőttek egy magyar férfit a Fülöp-szigeteken

A saját lakása előtt lőtte agyon a szomszédja a 37 éves M. Dánielt, aki szóvá tette a hangos petárdázást.

Az ABS-CBN News beszámolója szerint a magyar férfi nem sokkal éjfél után kérte meg a ház biztonsági őrét, hogy szóljon szomszédjának, fejezze be a szilveszteri petárdázást, mert pihenni szeretne. Az ő figyelmeztette is a szomszédot, majd tovább indult, és ekkor sikolyt hallott. Visszasietett, és ott találta a szomszédot, kezében egy pisztollyal. A fegyvert elkobozta, de ekkor nem jelentette az esetet.

Hajnali háromkor aztán az áldozat magyar menyasszonya felébredt, keresni kezdte a barátját, és ekkor talált rá a holttestére. Azonnal hívta a rendőrséget, amely kihallgatta a szomszédot, és talált nála egy másik pisztolyt is. A szomszéd azt állította, hogy a magyar férfi megütötte őt, és ekkor felindulásában lelőtte.

A cikk szerint a hatóságok vizsgálják azt is, hogy legálisan tartózkodott-e két éve a magyar pár Iloiloban, ahol egy éttermet üzemeltettek.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×