eur:
388.62
usd:
361.54
bux:
68914.8
2024. május 8. szerda Mihály

Tömegkarambol és hatalmas dugó az M3-ason

Hét autó ütközött össze, többen megsérültek szombat reggel az M3-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán Bag térségében; a pályát lezárták, nagy a dugó - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila tájékoztatása szerint a sztráda 39-es kilométerénél, a bagi lehajtónál történt balesetben az első jelentések alapján két gyerek és két felnőtt sérült meg könnyebben, de mindenre felkészülve mentőhelikoptert is vezényeltek a helyszínre.

A gödöllői és az aszódi tűzoltók megkezdték a műszaki mentést, a pályát lezárták, nagy a torlódás. Aki teheti, térjen le a 3-as főútra - tette hozzá a szóvivő.

A rendőrség hivatalos honlapján azt írják, hogy a helikopter felszállása után a forgalom a leálló sávban haladhat majd, azonban egyelőre elterelik az arra közlekedőket.

Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×