eur:
393.15
usd:
363.62
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Kiszabadították Ecclestone elrabolt anyósát

Kiszabadította a brazil rendőrség a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone anyósát, akit több mint egy hete raboltak el Sao Paulóban.

A rendőrség helyi idő szerint vasárnap, a Sao Pauló-i régióban található Cotia városában, egy házból szabadította ki a 85 éves brit üzletember anyósát, és a helyszínen őrizetbe vett két férfit.

Az O Globo című hírportálon közölt videofelvételen látni lehet, amint a 67 éves Aparecida Schunck - aki sértetlenül megúszta a történteket - kiszabadítása után egy rendőrőrsön megöleli családtagjait. Lánya, a 38 éves Fabiana Flosi Ecclestone harmadik felesége.

Schunck köszönetet mondott a rendőrségnek szabadsága visszanyeréséért.

Mint kiderült, nem fizették ki az asszonyért követelt 120 millió real (10,3 milliárd forint) váltságdíjat, amely rekordösszegnek számít a brazíliai emberrablások történetében.

A nőt július 22-én otthonából hurcolták el. A rendőrség előzőleg hivatalosan nem akarta sem megerősíteni, sem pedig cáfolni az emberrablást, és a történtekről csak napokkal később számoltak be a brazil híroldalak és televíziók.

Flosi és Ecclestone a 2009-es Brazil Nagydíjon ismerkedett meg egymással, ahol a nő a szervezési munkákban vett részt. A találkozás után mindketten elváltak akkori partnerüktől, és 2012-ben összeházasodtak. Jelenleg Angliában és Svájcban élnek.

A Forbes magazin becslése szerint az Ecclestone család körülbelül 3,1 milliárd dolláros (881,1 milliárd forint) vagyonnal rendelkezik.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×