eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Hullát talált a Pokémon-vadász

Holttestre bukkant egy férfi Dániában, miközben a kiterjesztett valóságon alapuló Pokémon Go mobiltelefonos applikációval játszott.

Miközben a virtuális szörnyeket próbálta megtalálni Fyn szigetén, egy szennyvízcsatornában egy felismerhetetlen holttestet talált.

A rendőrség szerint a test már jó ideje ott lehetett, kitéve a szél és az időjárás hatásainak. Sem a nemét, sem a korát nem tudták azonosítani.

A Niantic és a The Pokémon Company alig több mint egy hete dobta piacra a mobiltelefonra letölthető videojátékot, amelyben a játékosoknak zsebszörnyeket, természetfeletti képességekkel rendelkező, kitalált állatokat, figurákat kell megtalálniuk a telefonjuk képernyőjén keresztül. A sikeres "vadászathoz" állandó, valódi helyváltoztatásra van szükség.

Az elmúlt napokban már több gondot okozott a játék a dán rendőrségnek. A játékosok ugyanis gyakran behatolnak magánterületekre, kertekbe, iskolákba vagy építkezésekre. Sőt, a koppenhágai amerikai nagykövetség előtt gyanúsan fel-alá mászkáló játékosok is felkeltették a hatóság figyelmét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×