eur:
392.52
usd:
362.08
bux:
71223.1
2024. július 8. hétfő Ellák

Potyognak a csillagok a Hírességek sétányán

Ryan Reynolds, Dwayne Johnson és Goldie Hawn is csillagot kap jövőre a hollywoodi Hírességek sétányán.

Vin Di Bona, a sétányt felügyelő bizottság elnöke Shirley Ceasar énekes csillagának keddi avatásán ismertette a 2017-es névsort, amelyen mások mellett szerepel még a színészek közül Hugh Laurie, Eva Longoria, Chris Pratt, Amy Adams és Mark Ruffalo, a zenészek közül pedig John Legend, Ice Cube és az 1990-es évek népszerű fiúcsapata, az 'N Sync. Posztumusz ismerik el Selena Quintanillát, a tex-mex zene ismert alakját, akit 1995-ben, 23 éves korában meggyilkoltak. Életéről Jennifer Lopez főszereplésével készült film.

Csillagot kap a Hírességek sétányán Wolfgang Puck, az Oscar-vacsorák világhírű séfje, valamint az ünnepelt fiatal karmester, Gustavo Dudamel, a Los Angeles-i filharmonikusok venezuelai főzeneigazgatója.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Új különadókat vezet be a kormány

Új különadókat vezet be a kormány

A kormány fellép a háborús propaganda miatt, ezért a sajtótól és a pártoktól is beszámolókat kérnek a következő időszakban. Meghosszabbítják a 2019-2020-ban felvett babaváróhiteleknél a gyermekvállalásra vonatkozó határidőt. Háborúellenes akcióterv részeként külön terheket és illetékeket vetnek ki a bankokra, ezek a már meglévő tranzakciós díjra és a devizaváltási tranzakciókra lesznek érvényesek – jelentette be a kormányinfón Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter valamint Vitályos Eszter kormányszóvivő.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×