eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 19. szombat Nándor

Az amstetteni rém felesége visszament a borzalmak házába

Josef Fritzl felesége visszatért abba a házba, ahol a férje 24 évig tartotta fogva lányukat. Az asszony játékokat és ruhákat akart összegyűjteni a föld alatti cellából a gyerekeknek.

Rosemarie Fritzl visszament a borzalmak házába - oda, ahol férje a tudta nélkül több mint 2 évtizeden át tartotta fogva lányukat a ház pincéje alatt kialakított cellában.

A 67 éves nő egy női rokonnal érkezett a rendőrök által biztosított helyszínre, állítólag azért, hogy ruhákat és játékokat pakoljon össze. A házat még mindig vizsgálják a nyomozók, hogy bizonyítékokat szerezzenek Josef Fritzl ellen, aki hétszer ejtette teherbe saját lányát az ablaktalan cellában.

Az egész Ausztriát és a világot is megrázó eset napvilágra kerülése óta a házban a nyomozókon kívül senki sem járt. Az újraegyesített család állítólag nem is tervezi, hogy valaha is visszatér egykori otthonába.

Az asszony nagyjából egy órát tartózkodott a helyszínen, hogy játékokat és ruhát pakoljon össze családjának. Elisabeth az apjától fogant 6 gyereke közül 3-at nevelt a cellában, 3-at pedig Fritzl felvitt a házba, és feleségével együtt gondozta őket. A hetedik gyerek a születése után pár nappal meghalt.

Fritzl jól kigondolt sztorival tévesztette meg feleségét, akinek azt mondta: Elisabeth egy szektába ment. Amikor felhozta a cellából a gyerekeket, a küszöbön hagyta őket, és azt állította: lányuk rájuk bízza felnevelésüket.

A két családot újraegyesítették, és a nyilvánosságtól teljesen elzárva egy pszichiátriai klinikán kezelik őket.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Az izraeli hadsereg közleménye szerint véletlenül sikerült likvidálni Jahja Szinvár Hamász-vezért, de Kis-Benedek József furcsának találja, hogy a szigorúan őrzött férfi tűzharcba keveredhetett. A biztonságpolitikai szakértő nem tartja kizártnak, hogy Irán vagy a Hamász ellencsapást indít.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×