eur:
399.91
usd:
368.75
bux:
74760.22
2024. október 18. péntek Lukács

Még csak négyéves, de már szivarfüggő

Elcsente és elszívta apja szivarjait egy négy- és egy kilencéves tajvani kisfiú. A gyerekek úgy rászoktak a dohányzásra, hogy édesapjuknak leszoktató kúrára kell hordania őket.

Rászoktak a dohányzásra, így leszoktató kúrára kell hordania gyerekeit egy tajvani férfinak. A két kisfiú éppen az apától csente, majd szívta el a szivarokat és cigarettákat.

A gyerekek már hónapok óta dohányozhattak, mire apjuk leleplezte őket. A fiúk beismerték tettüket: azt mondták, apjuk menőnek látszott, amikor szivarozott, ezért szoktak rá ők is.

A kisebbik, négyéves fiú még azt is elárulta, hogy amikor épp nem sikerült ellopnia apjuktól a szivart, arra kérte testvérét, testvérét, kérjen cigarettát nagyobb iskolatársaitól.

Az apa gyerekeit most egy leszoktató központba hordja, ő maga azonban csak kétszer vett részt a foglalkozásokon. Meg is kapta emiatt a fejmosást az ott dolgozó szakértőktől, akik szerint a gyerekekre jó példát mutatva lehet a legkönnyebben hatni.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József az ukrán elnök győzelmi tervéről: egyszerre diktátum az oroszoknak és a Nyugatnak

Volodimir Zelenszkij több kérést, elvárást is megfogalmazott parlamenti beszédében a Nyugat felé, miközben arról nem tett említést, hogy az ukrán vezetés milyen kompromisszumokra lenne hajlandó – mondta az InfoRádióban a biztonságpolitikai szakértő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Világháború felé sodorja a konfliktust Moszkva lépése, Oroszország szívében csapott le az ukrán titkosszolgálat – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Világháború felé sodorja a konfliktust Moszkva lépése, Oroszország szívében csapott le az ukrán titkosszolgálat – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök friss információkat osztott meg az Oroszország segítségére siető észak-koreai katonák számáról. Hozzátette, hogy egy újabb atomhatalom bevonása a háborúba súlyos eszkalációs lépést jelent a konfliktusban - tudósított a Kyiv Independent. Az orosz különleges erők egyik magas rangú tisztjét lelőtték Moszkva közelében. A 44 éves Nyikita Klenkov, aki az orosz különleges erők (SSO) kiképzőközpontjának parancsnokhelyettese volt, és alig egy hete tért vissza az ukrajnai háborúból Oroszországba, amikor Melenka faluban közvetlen közelről végeztek vele - jelentette a Militarnyi. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legújabb információival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×