eur:
400.19
usd:
369.36
bux:
74127.83
2024. október 18. péntek Lukács

Vizsgakérdés lett a drogos sztárénekesnő dala

Igencsak meglepődtek a Cambridge-i Egyetem diákjai, amikor év végi vizsgájuk egyik feladataként Amy Winehouse egyik dalának szövegét kellett elemezniük.

A Cambridge-i Egyetem diákjainak az év végi vizsgán az egyik feladatban Amy Winehouse egyik dalának szövegét, valamint a XVI. századi költő és felfedező, Sir Walter Raleigh versét kellett összehasonlítani.

A diákoknak a Gyakorlati kritika vizsgafeladatai között kellett elemezni a zenei sikereiről és botrányairól egyaránt híres énekesnő Love is a losing game című számát.

Az énekesnő tavaly ezzel a dalával elnyerte a szövegírók Ivor Novello-díját. A harmadéves angolszakos hallgatók körében azonban nem volt ilyen egyértelmű sikere a feladatnak.

Nem hinném, hogy egy ellentmondásos popénekesnő egy irodalmi személyiség lenne- mondta az egyik vizsgázó, aki szinte sokkot kapott, amikor meglátta a feladatot.

Egy másik diák azonban örült annak, hogy egy újdonsággal találta magát szemben.

A 24 éves Amy Winehouse az elmúlt időszakban sorra nyerte a zenei díjakat, eközben sokkal több hír szólt arról, hogy ki-be járják a kábítószer-elvonó kúrákról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×