eur:
400.37
usd:
369.8
bux:
74127.83
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Halálos baleset az M5-ösön: elhunyt a motorkerékpár utasa

Egy motorkerékpáros ütközött össze kisteherautóval pénteken az M5-ös autópálya ócsai lehajtójánál, a motoron utazó nő életét vesztette.

Motoros ütközött össze kisteherautóval pénteken az M5-ös autópálya ócsai lehajtójánál, a motoron hátul ülő nő életét vesztette - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a motorkerékpáros akkor ütközött a kisteherautóval, amikor az lehajtott az M5-ös autópályáról az Üllőt Ócsával összekötő útra.

A motoros mögött ülő nő lerepült a motorról, a mentősök háromnegyed órán át küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteni; a motort vezető férfi nyílt lábszártörést szenvedett - tette hozzá a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Az IMF vezetője szerint a magas adósság és az alacsony növekedés továbbra is a világgazdaság fő kihívásai. Kristalina Georgieva figyelmeztetett a nemzetközi kereskedelem korlátozásának veszélyeire, és aggodalmát fejezte ki a geopolitikai feszültségek miatt. Az IMF és a Világbank közelgő éves ülésén a globális gazdasági kilátások, a szegénység felszámolása és a zöld átállás lesznek a fő témák - írja a CNBC.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×