eur:
400.37
usd:
369.8
bux:
74127.83
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Továbbra is életveszélyben van a meglőtt biztonsági őr

Megoperálták a hétfőn mellkason lőtt biztonsági őrt Debrecenben. A férfi állapota stabil, de továbbra is életveszélyes.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádióban arról számolt be, hogy a biztonsági őr testéből eltávolított lövedéket már vizsgálják a szakértők.

Vezendi Jánosné elmondta: összesen 2 millió 600 ezer forintra nőtt a nyomravezetői díj összege, miután a rendőrségen kívül az érintett biztonsági cég és egy gazdasági társaság is pénzt ajánlott fel. Hozzátette: jelenleg az áruház alkalmazottait, valamint járókelőket hallgatnak meg az ügyben.

Debrecenben hétfő este 9 óra körül lőtték mellkason a biztonsági őrt, amikor a pénzzel teli táskával kilépett egy bevásárlóközpontból; a pénzszállító autó sofőrje megpróbálta a járművel elsodorni a rablót, aki elejtette a táskát, majd elmenekült. A rendőrség nyereségvágyból elkövetett emberölés kísérlete miatt indított eljárást.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Az IMF vezetője szerint a magas adósság és az alacsony növekedés továbbra is a világgazdaság fő kihívásai. Kristalina Georgieva figyelmeztetett a nemzetközi kereskedelem korlátozásának veszélyeire, és aggodalmát fejezte ki a geopolitikai feszültségek miatt. Az IMF és a Világbank közelgő éves ülésén a globális gazdasági kilátások, a szegénység felszámolása és a zöld átállás lesznek a fő témák - írja a CNBC.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×