eur:
401.34
usd:
369.92
bux:
75237.92
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Brazíliában van az eltűnt Maddie?

Állítólag egy Brazíliába tartó gépen látták Madeleine McCannt, akit tavaly májusban raboltak el Portugáliában, ahol szüleivel nyaralt.

Egy Sao Paolóba tartó repülőgép egyik utasa azzal hívta fel a brazil rendőrséget 6 héttel ezelőtt, hogy látta a több mint egy éve eltűnt angol kislányt, Madeleine McCannt. Az Interpol brazil irodája megerősítette a hírt, hogy valóban folyik nyomozás az ügyben, de további részleteket nem hoztak nyilvánosságra.

A dél-amerikai országból már többször érkeztek hírek arról, hogy szemtanúk látni vélték az ötéves kislányt, aki 2007. május 3-án egyelőre tisztázatlan körülmények között tűnt el egy portugál üdülőövezetből. Szülei éppen vacsoráztak, amikor az alvó gyereket feltehetőleg elrabolták.

A brazil Interpol szóvivője szerint jelenleg 5 lehetséges nyom után nyomoznak az országban, de még egyik sem vezetett a kislány hollétének felderítéséhez.

Például tavaly május 11-én, tehát a lány eltűnése után egy héttel jelentkezett egy férfi, aki azt állította: látta Maddie-t Rio de Janeiróban betérni egy ételbárba egy nővel.

Címlapról ajánljuk

Ismertette titkos részeket is tartalmazó győzelmi tervét az ukrán elnök

A béke elérése Ukrajna partnerein múlik, nem Oroszországon - jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a parlamentben, ahol ismertette az öt pontból és három titkos mellékletből álló, győzelminek nevezett tervét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.17. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×