eur:
400.97
usd:
369.09
bux:
75170.39
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Oszlattak a tömegverekedés után Heves megyében

Figyelmeztető lövéssel oszlattak fel a rendőrök egy mintegy száz fős, botokkal felfegyverkezett tömeget péntekre virradó éjszaka a Heves megyei Erken - közölte a rendőrség.

A tömeg két család egy régebbi konfliktusa miatt vonult a rivális família háza elé - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Csetneki Zsolt elmondta, hogy az épület elé vonulók kőzáport zúdítottak a házra, amelynek következtében a házban tartózkodók közül egy ember megsérült. Időközben mintegy negyven rendőr érkezett a helyszínre a támadás megfékezésére.

Egyikük figyelmeztető lövést adott le, mire helyreállt a közrend. Az emberek szétszéledtek, és így lehetőség nyílt a sérült kórházba szállítására is.

A hevesi rendőrkapitányság három személy ellen indított eljárást csoportos garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - mondta Csetneki Zsolt.

Címlapról ajánljuk
Lefelé módosította idei gazdasági növekedési előrejelzését az MBH Bank, de jövőre javulás várható

Lefelé módosította idei gazdasági növekedési előrejelzését az MBH Bank, de jövőre javulás várható

A teljes fogyasztás tekintetében hozza a régiós átlagot Magyarország, a külső kereslet visszaesése és a beruházások elmaradása azonban a GDP-adatokat is jelentősen befolyásolja – mondta az InfoRádióban az MBH Bank elemzési centrumának vezető elemzője. Árokszállási Zoltán szerint az év végén 4,5 százalék környékén alakulhat az inflációs adat, míg a jövő évi átlag 3,5 százalék felett lehet.

Ismertette titkos részeket is tartalmazó győzelmi tervét az ukrán elnök

A béke elérése Ukrajna partnerein múlik, nem Oroszországon - jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a parlamentben, ahol ismertette az öt pontból és három titkos mellékletből álló, győzelminek nevezett tervét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.17. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa
Pluszba fordultak a tőzsdék, erős meneten túl a Dow Jones

Pluszba fordultak a tőzsdék, erős meneten túl a Dow Jones

A hétfői csúcsdöntések után tegnap elromlott a hangulat az amerikai tőzsdéken, és a vezető indexek végül eséssel zártak, főleg a chiprészvények esése miatt. Ezt követően az ázsiai piacokon vegyesen alakultak a mozgások, a japán tőzsde esett, de a kínaiak felpattantak. A globális hangulatromlás Európában is érezteti hatását a mai kereskedésben, lefelé vették az irányt az európai tőzsdék, míg az amerikaiak hamar kilőttek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×