eur:
401.39
usd:
369.64
bux:
75170.39
2024. október 16. szerda Gál

Öt sérült az M3-as autópályán történt balesetben

Az M3-as autópályán 5 ember, köztük két gyermek könnyebben megsérült, amikor felborult egy gépkocsi a főváros közelében.

Az M3-as autópályán 5 ember, köztük két gyermek könnyebben megsérült, amikor felborult egy gépkocsi a főváros közelében - közölte az Autópályakezelő Zrt. központi diszpécsere.

Krisztián Gábor elmondta: azt egyelőre nem tudják, hogy az autó vezetője miért vesztette el uralmát a jármű felett. A sérülteket kórházba vitték.

Címlapról ajánljuk
Lefelé módosította idei gazdasági növekedési előrejelzését az MBH Bank, de jövőre javulás várható

Lefelé módosította idei gazdasági növekedési előrejelzését az MBH Bank, de jövőre javulás várható

A teljes fogyasztás tekintetében hozza a régiós átlagot Magyarország, a külső kereslet visszaesése és a beruházások elmaradása azonban a GDP-adatokat is jelentősen befolyásolja – mondta az InfoRádióban az MBH Bank elemzési centrumának vezető elemzője. Árokszállási Zoltán szerint az év végén 4,5 százalék környékén alakulhat az inflációs adat, míg a jövő évi átlag 3,5 százalék felett lehet.

Ismertette titkos részeket is tartalmazó győzelmi tervét az ukrán elnök

A béke elérése Ukrajna partnerein múlik, nem Oroszországon - jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a parlamentben, ahol ismertette az öt pontból és három titkos mellékletből álló, győzelminek nevezett tervét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.17. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa
Pluszba fordultak a tőzsdék, erős meneten túl a Dow Jones

Pluszba fordultak a tőzsdék, erős meneten túl a Dow Jones

A hétfői csúcsdöntések után tegnap elromlott a hangulat az amerikai tőzsdéken, és a vezető indexek végül eséssel zártak, főleg a chiprészvények esése miatt. Ezt követően az ázsiai piacokon vegyesen alakultak a mozgások, a japán tőzsde esett, de a kínaiak felpattantak. A globális hangulatromlás Európában is érezteti hatását a mai kereskedésben, lefelé vették az irányt az európai tőzsdék, míg az amerikaiak hamar kilőttek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×