eur:
401.21
usd:
368.49
bux:
74805.36
2024. október 16. szerda Gál

Horror a konyhában: lakmároztak a kedvencek a múmiából

A házi kedvencként tartott kutya és macska is evett a három éve halott asszony hullájából. A félig mumifikálódott testtel együtt élt az áldozat testvére is.

Három éve feküdt a padlón egy idős asszony holtteste, amelyet a detroiti rendőrök fedeztek fel. Kiderült, hogy az áldozat mentálisan beteg testvére is a lakásban élt, de nem tett semmit, amikor a nővére életét vesztette.

A rendőrséget a szomszédok hívták ki, akik aggódtak a beteg asszonyért. Annyi már kiderült, hogy az áldozat is elmúlt már nyolcvan éves, amikor meghalt: összeesett a konyhában.

A vele együtt élő testvére azóta kerülgette a holttestet, amelynek egy részét a jelek szerint a testvérpár macskája és kutyája felfalta. Az életben maradt nővér csak annyit tett, hogy félig-meddig betakarta újságpapírral a holttestet.

Az életben maradt nővért kórházba szállították, a vizsgálat még tart.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború
Tudósítónktól

Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború

A szlovák kormányfő úgy véli, közeledik az ukrajnai háború vége. Szerinte elmozdulás várható, és várja, mit mond ezzel kapcsolatban Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Európai Tanács brüsszeli ülésén. „El kell felejteni azt a lehetőséget, hogy az oroszok kivonulnak a Krímről, vagy Donyeck és Luhanszk térségéből” – jegyezte meg a miniszterelnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×