eur:
401.21
usd:
368.49
bux:
74805.36
2024. október 16. szerda Gál

A hollywoodi szexbálvány imád nőnek öltözni

George Clooney amerikai színész, a mai mozi egyik szex-szimbóluma bevallotta, hogy szeret női ruhákba öltözni, nem érdekli a divat és fél attól, hogy megkopaszodik.

"Elbűvölnek a női ruhák, de mindig gondjaim vannak a tűsarkú cipőkkel: nincsen ebben semmi különös, elvégre egy 44-es méretű Manolo Blahnik kell nekem" - mesélte a Solaris főszereplője az InTouch című német magazinnak adott interjúban.

Clooney ugyanakkor azt is elárulta, hogy egyáltalán nem érdekli a divat. Elmondta, hogy sokszor maga Giorgio Armani küldött neki új ruhát, mert már neki volt kínos, hogy állandóan a régiben jár.

"Akkor azt mondtam magamnak: vagy felveszed ezt az új ruhát, vagy pedig lemondasz arról, hogy azzal dicsekedj: Armani ruhád van" - magyarázta a színész, aki nagyon elégedett új filmjében, a Bőrfejekben (Leatherheads) vállalt kettős, rendezői és főszereplői munkájával. "Ez mindenekfelett praktikus, mert magam vagyok a kedvenc színészem" - ironizált Clooney, akinek partnerei Renée Zellweger és John Krasinski lesznek.

Ami Don Juan- és szexszimbólum-hírnevét illeti, Clooney elismerte, hogy mindig is szerette a bókokat, hogy egy kicsit kacér, továbbá azt is, hogy állandóan ellenőrzi haját, hogy biztosan nem kezd-e el kopaszodni.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború
Tudósítónktól

Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború

A szlovák kormányfő úgy véli, közeledik az ukrajnai háború vége. Szerinte elmozdulás várható, és várja, mit mond ezzel kapcsolatban Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Európai Tanács brüsszeli ülésén. „El kell felejteni azt a lehetőséget, hogy az oroszok kivonulnak a Krímről, vagy Donyeck és Luhanszk térségéből” – jegyezte meg a miniszterelnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×