eur:
401.21
usd:
368.49
bux:
74805.36
2024. október 16. szerda Gál

Sokkoló vallomás: "1500 lányt fertőztem meg AIDS-szel"

Egész sorozat undorító videót tett fel az internetre egy férfi, aki azt állítja magáról, hogy szándékosan fertőzött meg másfél ezer lányt a halálos kórral. A magát Trashmannek (Szemetesnek) nevező férfi amerikai akcentussal beszél, és maszkot visel a felvételeken.

A YouTube videómegosztó oldalra feltett felvételeken a férfi fel is sorolja név és életkor szerint néhány áldozatát, akikkel óvszert nélkül szeretkezett. A felvételeknek komoly sikere van - csak az egyiket 195 ezer alkalommal tekintették már meg.

"Ma arról fogok beszélni, ami sokkal fontosabb a rapper gyilkosságoknál. Itt van a kezemben egy papír, amely tartalmazza azoknak a nőknek a listáját, akiket szándékosan fertőztem meg AIDS-szel" - dicsekszik az egyik felvételen.

A HIV-fertőzött és AIDS-beteg embereket tömörítő egyik jótékonysági szervezet elnöke szerint a Szemetes őszintének tűnik a felvételeken. "Ez nagyon aggasztó. Ennek a srácnak pszichiátriai kezelésre lenne szüksége" - jelentette ki Brett Hayhoe, aki azt is hozzátette, hogy a Szemetes nyilvánvalóan keveri a HIV-et és az AIDS-et - megfertőzni ugyanis valakit az előbbivel lehet, ennek következtében alakulhat ki az utóbbi betegség.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború
Tudósítónktól

Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború

A szlovák kormányfő úgy véli, közeledik az ukrajnai háború vége. Szerinte elmozdulás várható, és várja, mit mond ezzel kapcsolatban Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Európai Tanács brüsszeli ülésén. „El kell felejteni azt a lehetőséget, hogy az oroszok kivonulnak a Krímről, vagy Donyeck és Luhanszk térségéből” – jegyezte meg a miniszterelnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×