eur:
401.14
usd:
368.2
bux:
74761.49
2024. október 16. szerda Gál

Tejfogakat is találtak a borzalmak házában

Tejfogakat is találtak a helyszínelők abban a nevelőotthonban Jersey szigetén, ahol évtizedeken keresztül bántalmazhatták a gyerekeket - jelentette be a rendőrség.

A tejfogakat az egyik rejtett pincében találták meg a szakértők, akik újabb csontmaradványokat is felfedeztek kutatásuk során. A pincének azokat a részeit vizsgálták át, ahol a nyomkereső kutyák emberi maradványokat jeleztek.

"Egyelőre nem tudjuk, hogy emberi vagy állati csontokról van-e szó, még meg kell vizsgálni a maradványokat" - hangsúlyozta a helyi rendőrség szóvivője.

Azt is elmondta, hogy a tejfogak egyetlen gyermektől származhatnak, azonban még ezt is meg kell erősíteni tudományos vizsgálattal. Tisztázásra vár még az is, hogyan kerülhettek a fogak a pincébe.

A rendőrök már kettőt átkutattak a négy titkos alagsori teremből, ahol büntették a gyerekeket, és a négy helyiségből háromban vérnyomokat találtak, valamint egy kőkádat, amelynek a falán szintén volt vér.

A nyomozás megindulása óta több százan jelentkeztek a rendőrségen, és állították azt, hogy bántalmazták és szexuálisan zaklatták őket a nevelőotthonban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Beszállt a háborúba Észak-Korea, Zelenszkij győzelmi tervet mutatott be- Híreink az ukrán frontról szerdán

Beszállt a háborúba Észak-Korea, Zelenszkij győzelmi tervet mutatott be- Híreink az ukrán frontról szerdán

Riadó volt az éjjel Kijevben, Oroszország drónokkal szórta meg az ukrán fővárost. Az orosz hadsereg a napokban elfoglalta a donyecki Mihailivkát, az offenzívában résztvevő katonáknak személyesen gratulált az orosz védelmi miniszter. Ukrajna érdeklődik az ötödik generációs török Kaan vadászbombázó iránt. Közben folyamatosan jönnek a hírek arról, hogy Észak-Koreából származó katonák kerültek az ukrán frontvonalakra, Oroszország oldalán. A nap közben elfoglalták az oroszok Nyevszkét és Krasznij Jart. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök bemutatta győzelmi tervét az ukrán parlament előtt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×